Utorak, 17.04.2018.

10:55

Navijači Borusije silovali devetnaestogodišnju devojku u vozu

Grupa navijača Borusije iz Mehengladbaha silovala je nepoznatu devetnaestogodišnju devojku u vozu, tokom povratka iz Minhena sa meča sa Bajernom.

Izvor:

Navijači Borusije silovali devetnaestogodišnju devojku u vozu
Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

Oko 750 navijača Borusije nalazilo se dva zakupljena, čarter vagona, a nesrećna devojka odvučena je u toalet i tamo napastvovana, odnosno silovana.

Čim su je pustili prijavila je ceo slučaj policiji, da bi organi reda i mira zaustavili voz već na sledećoj stanici i uhapisli više od 60 navijača.

Pošto je prepoznala one koji su je silovali, odvezena je u bolnicu na ispitivanja i potom puštena kući.

"Ovo je užasan incident i najoštrije ga osuđujemo. Nadamo se da će počinioci biti identifikovani i privedeni pravdi. Sramotno je da Borusija bude povezivana sa ovakvim delima", navodi se u izjavi rukovodica tima iz Mehengladbaha Stefana Šipersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: