Markinjos: PSŽ nema kvalitet za titulu Lige šampiona

Odbrambeni fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Markinjos smatra da ekipa iz Pariza još uvek nije na nivou osvajanja trofeja Lige šampiona.

Izvor: B92

Sreda, 07.03.2018.

16:02

Markinjos: PSŽ nema kvalitet za titulu Lige šampiona
Foto: Getty images

PSŽ godinama ulaže ogroman novac u stvaranje tima, letos čak 400 miliona evra samo za Nejmara i Kilijana Mbapea, ali je već ispao u osmini finala od branioca "ušatog trofeja" Reala ukupnim rezultatom 5:2.

"Frustrirajuće je. Teško je kada ispadneš iz takvog takmičenja i izgubiš jedan od glavnih ciljeva. To pokazuje da moraš još mnogo da radiš, da napreduješ i skupljaš iskustvo", rekao je Markinjos.

Brazilski štoper kao pravi primer iskustva naveo je upravo Real Madrid, jedini klub koji je uspeo da odbrani pehar u Ligi šampiona.

"Videlo se da je Real bio dobar u sitnim detaljima, za razliku od nas. Mislim da trenutno nismo toliko kvalitetni da osvojimo Ligu šampiona. Svi nam govore da moramo da gubimo kako bismo jednog dana naučili da pobedjujemo u ovom takmičenju", zaključio je Brazilac.

Parižani sada mogu da se okrenu francuskog prvenstvu gde ubedljivo vode i na putu su da vrate titulu šampiona jer imaju 14 bodova više od drugoplasiranog Monaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: