Mediji u Gani: Boaći ne igra protiv CSKA

Ričmond Boaći, najbolji igrač i strelac Crvene zvezde, neće igrati u meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv moskovskog CSKA.

Izvor:

Utorak, 13.02.2018.

13:00

Mediji u Gani: Boaći ne igra protiv CSKA
StarSport

Sportski portal iz Gane, čiji je Boaći reprezentativac, 'Ghanasoccernet' navodno je stupio u kontakt sa igračevim menadžerom Oliverom Arturom i došao do saznanja da Ričmond ipak neće biti na terenu, ali ni na klupi.

Kako se navodi, u klubu ne žele previše da rizikuju jer smatraju da je važnije da snažni centarfor bude spreman za nastavak sezone, kao i zbog mogućnosti da do kraja februara ipak napusti Beograd u višemilionskom transferu.

Ganjanin se uz pomoć specijalne terapije oporavio od povrede lista, koju je zadobio u samom finišu priprema, odradio je poslednjih nekoliko treninga, ali je još uvek neizvesno da li će se naći u protokolu.

Ipak, realno je očekivati da se nađe barem na klupi za rezervne igrače.

Crveno-beli od 18 časova dočekuju 'Armejce' na krcatoj Marakani, dok je revanš naredne srede u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: