Paragvajci poslali prostitutke Venecuelancima

Fudbal je živo u Južnoj Americi, a koliki je nivo fanatizma najbolje pokazuju neverovatni načini na koje se pokušava doći do pobede.

Izvor: AK

Petak, 13.10.2017.

09:53

Paragvajci poslali prostitutke Venecuelancima
Foto: EPA/ANDRES CRISTALDO

Poslednjih dana u centru pažnje su bile kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, u dramatičnom poslednjem kolu u Rusiju su se plasirali Argentina i Kolumbija, dok je Peru izborio baraž.

Tragičnih 90 minuta imali su Čile i Paragvaj, koji je na Mundijal vodila pobeda protiv najgoreg tima kvalifikacija, a doživeo je poraz.

Dok su Kolumbijci uz pomoć Falkaa "dogovorili" sa Peruancima remi u samoj završnici meča, Paragvajci su otišli korak dalje u pokušaju da izbore trijumf protiv Venecuele.

Selektor gostiju otkrio je da su im domaćini veče uoči utakmice u Asunsionu u hotel poslali prostitutke kako bi ih potkupili!

"U naš hotel je došlo nekoliko devojaka i bilo nam je jasno koja im je namera. Ali, fudbal je napredovao, igrači više ne nasedaju na takve stvari. Ne znam ko ih je poslao u hotel, ali mislim da je sve jasno. To je stara taktika", rekao je selektor Rafael Dudamel.

Venecuela je slavila minimalnim rezultatom, golom Erere šest minuta pre kraja i ostavila Paragvaj bez Mundijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: