Očajna Voša, "petarda" Spartaka na "Karađorđu"

Fudbaleri Mačve pobedili su u Beogradu Voždovac sa 2:0, u utakmici sedmog kola Superlige Srbije i naneli mu prvi poraz u prvenstvu.

Izvor: PT

Subota, 26.08.2017.

22:16

Očajna Voša,
StarSport

Mačva je povela u 14. minutu golom Bojana Matića, što je njegov šesti gol u prvenstvu, a pobedu je obezbedio Miodrag Gemović u prvom minutu nadoknade vremena.

Voždovac je utakmicu završio sa desetoricom igrača, pošto je isključen Miloš Mihajlov, koji je u 76. minutu dobio drugi žuti karton pošto je udario laktom igrača Mačve Miodraga Gemovića.

Mačva je prekinula niz od tri poraza, ostvarila treću pobedu u prvenstvu i zauzima deveto mesto na tabeli sa devet bodova. Voždovac je četvrti na tabeli sa 14 bodova.

Fudbaleri Spartaka pobedili su u Novom Sadu domaću Vojvodinu sa 5:0 i vezali četvrtu utakmicu bez poraza.

Spartak posle četvrte pobede u prvenstvu ima 14 bodova, a Vojvodina, koja je pretrpela drugi poraz, ima bod više na drugom mestu.

Fudbaleri Mladosti pobedili su u Lučanima Borac sa 4:1 i prekinuli niz od četiri utakmice bez pobede.

Mladost je ostvarila drugu pobedu i 10. je na tabeli sa osam bodova, a Borac je pretrpeo šesti uzastopni poraz i uz utakmicu manje, na začelju je tabele bez bodova.
StarSport
Ekipa Napretka pobedila je u Kruševcu Javor sa 2:1 i ostvarila treću prvenstvenu pobedu.

Napredak je, uz utakmicu manje, sedmi na tabeli sa 10 bodova, a Javor zauzima 14. mesto sa četiri boda.

Radnički je u Nišu odigrao nerešeno 2:2 sa Radnikom i propustio priliku da preuzme prvo mesto na tabeli Super lige.

Klub iz Niša je peti na tabeli sa 14 bodova, a ekipa iz Surdulice, koja je bez pobede u četiri poslednja meča, zauzima 13. mesto sa šest bodova.

Ranije danas Zemun i Mačva odigrali su nerešeno 1:1.

Poslednja utakmica sedmog kola na programu je u nedelju od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 155. "večiti" derbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: