SL: Partizan na Karađorđu, Bačka na Marakani

Peto kolo Superlige donosi nam derbi u Novom Sadu, Partizan u nedelju gostuju Vojvodini sa željom da se vrati na pobednički kolosek.

Izvor:

Subota, 12.08.2017.

12:35

SL: Partizan na Karađorđu, Bačka na Marakani
StarSport

Vojvodina još nije primila gol ove sezone u Superligi, uz četiri trijumfa, ali aktuelni prvak Srbije traži da se iskupi za kiks u sredu i poraz od Voždovca, prvi posle godinu dana u Srbiji.

Voša je tradicionalno nezgodan protivnik crno-belima, koji su samo jednom slavili na Karađorđu u poslednjih pet međusobnih mečeva, i igra prilično ubedljivo na startu domaćeg takmičenja.

Ujedno, crno-beli nameravaju da naprave lepu uvertiru pred početak borbe sa Videotonom za plasman u grupnu fazu u Ligu Evrope, kao i da održe korak za vodećim tandemom – Vojvodinom i Crvenom zvezdom.
StarSport
Kao i Novosađani, ni Zvezdina mreža se nije tresla u prvenstvu, a sada je novi test Bačka na popularnoj beogradskoj Marakani.

Sigurno će crveno-belima deo misli da bude već u Krasnodaru u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, s tim da je imperativ pobeda nad timom trenutno bez ijednog boda.

Od ostalih mečeva pažnju privlači gostovanje Čukaričkog u Zemunu, Napredak dočekuje "fenjeraša" Borac, a Rad igra u Nišu sa Radničkim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: