Talentovani Srbin iz Barselone seli se u Mega Leks

Andrija Marjanović jedan je od najtalentovanijih srpskih igrača uzrasta do 18 godina, a prethodnih godina nastupao je za omladinski tim Barselone.

Izvor: PT

Utorak, 06.06.2017.

09:19

Talentovani Srbin iz Barselone seli se u Mega Leks
Foto: YouTube screenshot

Sledeće sezone trebalo je da bude prekomandovan u tim B kluba iz Katalonije, međutim menadžer Miško Ražnatović uspeo je da ga ubedi da dođe u Mega Leks, tvrdi Sportando.

Marjanović je visok 202 centimetra, igra na poziciji krila, a bio je najbolji poenter poslednjeg “Adidas Next Generation Tournament“ sa 23 poena i sedam uhvaćenih lopti.

Mega ovako nastavlja politiku dovođenja mladih perspektivnih igrača. Ekipa Dejana Milojevića od 21 sat igra u polufinalu Košarkaške lige Srbije sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

19 h

Podeli: