Partizan bez Evertona u finalu Kupa

Vezni igrač Partizana Everton Luiz neće igrati u finalu Kupa u subotu zbog povrede skočnog zgloba.

Izvor: AK

Petak, 26.05.2017.

09:42

Partizan bez Evertona u finalu Kupa
Foto: StarSport

Brazilac je obnovio povredu kada je ušao kao rezerva protiv Mladosti (5:0), u poslednjem kolu plej-ofa Superlige Srbije proteklog vikenda, prenosi "MozzartSport".

Everton je zglob prvi put povredio na gostovanju protiv Vojvodine u Novom Sadu, 26. aprila u prvom meču polufinala Kupa.

U međuvremenu je propustio duele sa Napretkom, Javorom, Voždovcem i Radničkim u Superligi, te revanš sa Vošom u Kupu.

Trener Marko Nikolić mu je dao šansu u finišu utakmice u nedelju umesto Leonarda da Silve, ali je opet dobio udarac u povređeni zglob.

Iako je tokom sezone bio standardni prvotimac, njegov izostanak ne bi trebalo da osetnije utiče na igru Partizana s obzirom da su se Marko Jevtović i Nebojša Kosović odlično uigrali na poziciji zadnjih veznih u proteklih nekoliko nedelja.

Nikolić u sobotu ne može da računa ni na levog beka Nemanju Miletića, jer je u revanšu polufinala protiv Voše dobio drugi žuti karton, pa je automatski suspendovan.

Umesto njega u prvoj postavi mogao bi da se nađe Mohamed el Monir, koji je ovog proleća bio starter samo u Novom Pazaru i dva puta protiv Vojvodine.

Partizan dočekuje najvećeg rivala Crvenu zvezdu u subotu od 18 časova, u finalu Kupa Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: