Karadžić saopštio spisak, Srbija brani titulu

Selektor ženske reprezentacije Stevan Karadžić saopštio je spisak igračica koje će se pripremati za Evropsko prvenstvo u Češkoj, na kome Srbija brani titulu.

Izvor:

Ponedeljak, 08.05.2017.

13:00

Karadžić saopštio spisak, Srbija brani titulu
kss.rs

Košarkašice Srbije okupiće se u 15 časova u hali "Ranko Žeravica", odakle će krenuti na Zlatibor na prvi deo priprema za Evropsko prvenstvo, koje će se od 16. do 25. juna održati u Češkoj.

Ekipa će na Zlatiboru boraviti do 20. maja i za to vreme će odigrati dve trening utakmice zatvorenog tipa sa reprezentacijom Crne Gore.

Posle Zlatibora ekipa se vraća u Beograd, a zatim će učestvovati na turniru u Karlovim Varima.

Od 31. maja do 14. juna srpske košarkašice će se pripremati u Beogradu, gde će odigrati tri prijateljske utakmice sa Japanom.

Karadžiću će u stručnom štabu pomagati treneri Igor Polenek i Dragan Vuković, Goran Topić je skaut, a kondicioni trener je Aleksandar Lukman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: