Delije: Dođite na šetnju, Rusi i Srbi braća zauvek

Navijači Crvene zvezde pozvali su sve pristalice ovog kluba da učestvuju u performansu pre spektakularne utakmice u subotu.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2017.

09:53

Delije: Dođite na šetnju, Rusi i Srbi braća zauvek
Starsportphoto

Prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve koja će biti odigrana u subotu, 25. marta u 18 časova, privlači veliku pažnju i u Srbiji, i u Rusiji.

Zbog toga će ‘Delije’ organizovati šetnju do stadiona u društvu ruskih navijača, kako bi pokazali “pravu snagu prijateljstva”.

“Pozivamo sve prave i iskrene prijatelje ruskog naroda i bratskog kluba Spartak, da u subotu u 15 časova, dođu u park iznad Slavije, koji se nalazi na uglu Birčaninove i Katićeve, odakle ćemo zajedničkom šetnjom sa našom braćom iz Rusije, da pokažemo pravu snagu našeg prijateljstva.

Skup je planiran za 15 časova, a polazak ubrzo nakon skupljanja, kako bi na vreme stigli ispred stadiona, i na vreme ušli zbog koreografije koja je planirana za početak utakmice!

Rusi i Srbi braća zauvek!”, stoji u saopštenju navijača Zvezde na sajtu oaza.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: