Sančes: Sve zavisi od Arsenala

Najbolji strelac Arsenala Aleksis Sančes istakao je da njegov ostanak na Emiratima zavisi isključivo od kluba.

Izvor: AK

Petak, 16.12.2016.

18:33

Sančes: Sve zavisi od Arsenala
Foto: Getty images

Čileancu na kraju sezone ističe ugovor sa "tobdžijama", a spekuliše se da je za njega zainteresovan gradski rival Čelsi.

Sančes je postigao 14 golova u poslednje 22 utakmice za londonski tim, ali ne mogu da se dogovore u vezi sa platom. Napadač traži 250.000, a Arsenal nudi 180.000 funti nedeljno.

"Ne zavisi toliko od mene koliko zavisi od kluba. Ako žele da pokažu poverenje u mene, spreman sam da ostanem. Volim Arsenal, volim ljude u klubu. Uživam sa navijačima. Želim da osvojim Premijer ligu i Ligu šampiona jer to nedostaje klubu. Zahvalan sam što sam ovde. Sve zavisi od njih", rekao je Sančes.

Arsenal je na deobi druge pozicije u Premijer ligi sa Liverpulom, sa šest bodova zaostatka za liderom Čelsijem, a u nedelju gostije Mančester Sitiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: