Đorđević: Favoriti su, ali može se sa svima

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da je selekcija SAD favorit u finalu Svetskog kupa (21.00).

Izvor: B92

Nedelja, 14.09.2014.

13:33

Default images

”Počastvovani smo što igramo sa SAD u finalu. Moj tim je takođe igrao odlično na ovom šampionatu. Igramo protiv odlične ekipe koju veoma poštujemo. Međutim, mi ćemo izaći na teren i igrati svoju igru protiv ekipe koja je favorit u ovom meču“, rekao je Đorđević.

Na pitanje šta je potrebno uraditi, selektor je odgovorio:

“Da postignemo poen više od SAD. Mi smo spremni, nema razloga da iko sumnja u to. Mi igramo za zlato. Ne znamo da li ćemo ga osvojiti, ali smo spremni da igramo za pobedu i mi ćemo igrati za zlatnu medalju. Može se protiv svih ekipa. Videćemo da li oni mogu protiv Srbije“.

Đorđević kaže da je ekipa motivisana i da podrška iz domovine mnogo znači.

“Glava na mestu, srce na mestu. I dalje imamo vatru u srcu i želimo da osvojimo najsjajniju medalju. Ovde se daje sve od sebe. Mnogo nam znače i poruka i podrška koju dobijamo. I ljudi koji su ovde sve vreme i oni koji će doći večeras, zaista nam znači podrška svih“, zaključio je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: