Najgori start ikada za Lejkerse

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa ostvarili su najlošiji start franšize u istoriji porazom od Golden Stejt Voriorsa sa 136:115.

Izvor: JT

Ponedeljak, 17.11.2014.

09:57

Default images

Stefon Kari i njegovi saigrači praktično su se proigravali sa timom iz ’grada anđela’, koji je zabeležio deveti poraz u prvih deset utakmica sezone.

U poslednje tri nedelje, Lejkersi su pobedili samo Šarlot Hornetse sa 107:92, a ni povratak Kobija Brajanta posle povrede nije im od velike pomoći.

Iako je Brajant očekivano najefikasniji u redovima svog tima, on prednjači i promašajima, a prošle nedelje je postao i rekorder po broju promašaja u NBA ligi.

Odgovornost je na meni. Kada stvari idu dobro, to je do tima. Kada ne idu, onda je to do mene“, rekao je Brajant posle poraza od Voriorsa.

U kakvoj situaciji su Lejkersi dosta govori i to da su Voriorsi prvi put od 1994. godine zabeležili tri pobede zaredom nad timom iz Los Anđelesa. Prethodni sličan niz imali su od novembra 1993. do istog meseca naredne godine, kada su Voriorsi slavili šest puta uzastopno protiv njih. Takođe, Voriorsi su prvi put od sezona 1982/83 i 1983/84 u dve sezone zaredom slavili u Los Anđelesu protiv Lejkersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: