Bogdanović stigao u Bruklin

Doskorašnji košarkaš Fenerbahče Ulkera Bojan Bogdanović i zvanično je postao član Bruklin Netsa, koji su posle niza trejdova dobili prava na njega.

Izvor: SV

Utorak, 22.07.2014.

21:56

Default images

Hrvatski reprezentativac je potpisao višegodišnji ugovor i napušta Tursku posle tri sezone provedene u timu koji od prošle trenira Željko Obradović.

“Imamo veliko poštovanje za njega i njegove mogućnosti, drago nam je da je postao deo tima, draftovan je pre tri godine, konačno je došao trenutak da bude nagrađen dolaskom u NBA“, rekao je generalni menadžer Netsa Bili King.

Franšiza iz Bruklina bila je veoma zainteresovana da prošlog leta dovede Bogdanovića, ali je transfer sprečio Željko Obradović koji je želeo da u svojoj prvoj sezoni u Fenerbahčeu ima na raspolaganju hrvatskog igrača.

Bogdanović je karijeru počeo u Zrinjskom iz Mostara, gde je i rođen 1989. godine, kao veoma talentovani košarkaš prešao je u Real Madrid 2005, ali je punu afirmaciju stekao u Ciboni, za koju je nastupao od 2009. do 2011. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: