Meloun o Jokiću: Dajte mu loptu i uradiće pravu stvar

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun hvalio je Nikolu Jokića i Džamala Mareja nakon pobede te ekipe nad Finiks Sansima sa 130:126.

Izvor: MT

Subota, 23.01.2021.

10:00

Meloun o Jokiću: Dajte mu loptu i uradiće pravu stvar
Foto: Profimedia

Srpski centar je ponovo bio najbolji kod "grumenja" – imao je 31 poen, 10 skokova i osam asistencija.

Meloun je govorio o odbrani Denvera, koja ove sezone nije na baš najboljem nivou.

"U svakoj utakmici imamo velike uspone i padove od četvrtine do četvrtine i poluvremena. Spomenuću da je u prvom poluvremenu bilo 11/25, u drugom i u produžetku 6/19. Dakle pokazali smo da možemo da budemo najbolji u odbrani, ali to moramo da radimo konstantno. Veća disciplina nam treba i timski trud", rekao je Meloun.

Meloun kaže da je jasno ko je najbolji košarkaš Denvera.

"On je jedan od najboljih ljudi za zatvaranje utakmica. Džamal i Nikola su pokazali mnogo puta da se nikad ne plaše momenta i velikog šuta. Nikola je naš najbolji igrač, davaćemo mu loptu i znamo da će odraditi pravu stvar. Verujemo mu 1000 odsto da će izvesti pravi potez", dodao je on.

Denver će i u noći između subote i nedelje igrati sa Finiks Sansima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: