Jokić: Đoković je vratio Srbiju na prvo mesto, hvala mu na tome

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, oduševljen je povratkom Novaka Đokovića na prvo mesto na ATP listi.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.11.2018.

16:45

Jokić: Đoković je vratio Srbiju na prvo mesto, hvala mu na tome
Photo by Matthew Stockman/Justin Setterfield/Getty Images

Đoković je posle veoma teškog perioda u protekle dve sezone, odigrao fantastično u poslednjih nekoliko meseci, što mu je donelo povratak na čelo ATP karavana.

Novak je do čelne pozicije stigao na Mastersu u Parizu, pošto je Rafael Nadal zbog povrede trbušnih mišića morao da odustane od nastupa u Bersiju.

"Drago mi je što je opet prvi na svetu i što je stavio Srbiju na prvo mesto, mislim da je on pravi ambasador i ja mu čestitam i zahvaljujem na tome", rekao je Jokić za "RTS".

Jokićev Denver nastavio je sa sjajnim partijama na početku sezone i ostvario šesti trijumf, a srpski igrač je zabeležio 22 poena, 12 skokova i 9 asistencija.

"Bila nam je potrebna ova pobeda mnogo, da nastavimo niz pobeda. Već sutra igramo protiv Klivlenda i treba da pobedimo, da ne bismo posle, u aprilu ili maju, žalili za nekom pobedom", istakao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: