Kobi sprema Adetokumba za napad na MVP FOTO

Legendarni Kobi Brajant tokom pauze između sezona NBA lige trenirao je sa nadolazećom zvezdom Grkom Janisom Adetokumbom.

Izvor: LN

Petak, 31.08.2018.

13:30

Kobi sprema Adetokumba za napad na MVP FOTO
Photo by Mike McGinnis/Getty Images

Kobi je posetio trening kamp Milvoki Baksa, ekipe za koju nastupa Adetokumbo, pa je neko vreme proveo i sa prvom zvezdom te ekipe.

Adetokumbo je u više navrata tokom karijere izražavao divljenje "crnoj mambi", a ovom prilikom imao je šansu da lično pribavi neke savete.

"Želeo bih da se fokusiram na moj rad nogu, ali i na stav. Da vidim šta on (Kobi) misli da mogu da radim bolje. Mislim da će mi to pomoći da budem bolji igrač", izjavio je Adetokumbo još u maju.

"Greek freak" i Brajant su se konačno sastali i radili zajedno, a Milvoki je ovekovečio ovaj trenutak slikom sa porukom: "Desilo se. Mamba mentalitet".

Janis će ove godine, usled prelaska Lebrona Džejmsa iz Klivlenda u Los Anđeles, biti u konkurenciji za najboljeg igrača istočne konferencije, a sigurno je da nije ni daleko od pokušaja da postane najbolji košarkaš cele lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: