Marjanoviću više minuta, Bejns odbio Pistonse

Centar Detroit Pistonsa Boban Marjanović, dobiće naredne sezone više minuta u NBA, s obzirom da Eron Bejns postaje slobodan igrač.

Izvor: PT

Utorak, 20.06.2017.

16:56

Marjanoviću više minuta, Bejns odbio Pistonse
Getty Images

Na kraju prošle sezone trener Van Gandi rekao da je pogrešio što nije davao više minuta Marjanoviću i da će naredne sigurno dobiti veću šansu.

Još jednom potvrda za to stigla je u utorak, s obizirom da je druge centar Pistonsa Eron Bejns odbio da naredne sezone prima 6,5 miliona dolara i odlučio da postane slobodan igrač.

Ovim Bejns će tražiti verovatno veći ugovor, a po svemu sudeći neće ga dobiti u Detroitu, što znači da će Bobi biti drugi centar Pistonsa za narednu takmičarsku godinu.

Marjanović se nalazi na preliminarnom spisku Aleksandra Đorđevića za Evropsko prvenstvo ove godine, a prethodne sezone u NBA prosečno je beležio 5,5 poena i 3,6 skokova za 8,4 minuta po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: