Džejms: Imao sam teško veče i tačka

Najbolji igrač današnjice Lebron Džejms dokazao je u trećoj utakmici finala Istoka, da je i on čovek od “krvi i mesa“ i da njemu može da se desi loša utakmica.

Izvor: PT

Ponedeljak, 22.05.2017.

12:03

Džejms: Imao sam teško veče i tačka
Getty Images

Džejms tokom plej-ofa beleži neverovatne brojke i do ove utakmice imao je osam utakmica zaredom na kojima je postizao 30+ poena.

Međutim, u trećoj utakmici finala Istoka, koju je Klivlend izgubio od Bostona 111:108, Lebron je bio daleko ispod proseka.

“Kralj“ je imao učinak od 11 poena, šest skokova i šest asistencija, uz isto toliko izgubljenih lopti i šut iz igre 4/13.

Imao sam teško veče, tačka. Ne samo u drugom poluvremenu. Jednostavno me nije htelo večeras. Saigrači su radili odličan posao i držali nas u igri, ali ja lično nisam igrao dobro. To je sve što imam da kažem o mojoj igri na ovoj utakmici“, rekao je Džejms.

Lebronovih 11 poena je četvrti najgori košgeterski učinak ovog igrača u plej-ofu, a najlošiji od plej-ofa 2011. godine. Takođe. Džejms nije postigao nijedan poen u poslednjih 16 minuta igre.

Četvrta utakmica između Klivlenda i Bostona na programu je u sredu dva sata i 30 minuta iza ponoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: