Zvezde Bulsa ignorišu trenera Hojberga?

Čikago Bulse očekuje žestoka borba za plasman u plej-of ove sezone, ali ako ima istine u tvrdnji da trener Fred Hojberg nema autoritet, teško će uspeti u tome.

Izvor: AK

Utorak, 14.03.2017.

21:55

Zvezde Bulsa ignorišu trenera Hojberga?
Foto: Getty images

Naime, neimenovani skaut neimenovanog protivničkog tima je rekao za "Bličer riport" da najveće zvezde Radžon Rondo, Dvejn Vejd i Džimi Batler ignorišu akcije koje poziva Hojberg.

"Kada Fred zatraži od igrača određenu akciju, Rondo ga jednostavno "iskulira". Isto to radi i Vejd, kao i Batler. A to je zazarno u ekipi", rekao je dotični skaut.

Bulsi su deveti na Istoku sa negativnim učinkom 32-35, ali na svega pola pobede od Milvoki Baksa koji se nalaze na poslednjem, osmom mestu, koje vodi u plej-of.

Čikago do kraja marta očekuju dueli sa Memfisom, Vašingtonom, Jutom, Torontom, Detroitom, Filadelfijom, Milvokijem i Klivlendom.

Hojberg je drugu sezonu na klupi Bulsa s kojima ima petogodišnji ugovor vredan 25 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: