Petak, 14.01.2005.

23:18

Toti ljut, razmišlja o odlasku iz Rome

Izvor: B92, Beta

Default images

Fudbaler Rome i reprezentativac Italije, Frančesko Toti, razmišlja o napuštanju svog kluba nakon što su ga na meču italijanskog kupa navijači vređali, izveštavaju italijanski mediji.

"Toti, bes", piše na naslovnoj strani rimskog ‘Korijere Delo Sporta’, a ‘Gazeta Delo Sport’ piše da je Toti “besan i spreman za rastanak”.

Toti (28) je ranije izjavljivao da razmišlja o odlasku iz Rome, zahtevajući od uprave da u klub dovede kvalitetne igrače. Toti, koji je kapiten i simbol rimskog kluba nikada do sada nije bio meta vređanja navijača Rome.

Roma je pobedila Sijenu sa 5:1 u Kupu Italije, ali je meč ostao u senci protesta navijača, koji su na teren ubacivali dimne bombe zbog čega je utakmica prekinuta na 70 minuta. Navijači su izviždali i flašama gađali Totija kada im je prišao da bi ih zamolio da prekinu sa protestima.

"To zaista boli. Teško ću zaboraviti ovaj incident, a u junu ću proceniti šta ću", rekao je Toti u televizijskom intervjuu posle meča.
‘Korijere Dela Sport’ u petak je citirao Totija, koji je rekao da nije zaslužio takav odnos navijača.

"Ne razumem. Ne zaslužujem takvo ponašanje navijača i ne prihvatam ga. To je ozbiljna rana i ne znam da li će moći da zaraste", istakao je Toti.

Roma loše igra ove sezone i već je promenila tri trenera. Klub je ispao iz Lige šampiona u prvom krugu takmičenja, a za liderom Serije A torinskim Juventusom zaostaje čak 17 bodova.

Totijev ugovor sa Romom ističe 2006. godine, a medijski izveštaji su ga ranije "prebacivali" u Real Madrid, Milan i Inter.

"Verujem da je Toti veliki igrač, koga bi svaki trener i predsednik voleo u svom timu, a ne samo ja. Ako Toti zaista ne zna gde da ode, ili ako je nesiguran u vezi sa svojom budućnošću trebalo bi da zna da ga mi u Interu poštujemo", rekao je trener milanskog Intera Roberto Manćini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: