Nadal prokomentarisao igru i ponašanje Kirjosa

Rafael Nadal bio je zadovoljan nakon trijumfa nad domaćim igračem Nikom Kirjosom u osmini finala turnira u Melburnu.

Izvor: MT

Ponedeljak, 27.01.2020.

19:50

Nadal prokomentarisao igru i ponašanje Kirjosa
Photo by Jonathan DiMaggio/Getty Images

"Bik sa Maljorke" je savladao kontroverznog australijskog tenisera sa 6:3, 3:6, 7:6, 7:6 za koga je imao samo reči hvale.

Kirjos, koji je često kritikovan zbog svog ponašanja, imao je odličan turnir iza sebe, a njegova igra i pristojno ponašanje nije promaklo ni najboljeg teniseru sveta.

"Kada Nik igra kao danas, on daje mnogo pozitivnih stvari ovom sportu i ja ga ohrabrujem da nastavi da igra ovako jer je on jedan od najvećih talenata današnjice. Tokom celog turnira se ponašao dobro", rekao je Nadal posle meča.

Španac će se u narednom kolu sastati sa Dominikom Timom.

"To će biti jako težak meča za mene, znamo jedan drugog veoma dobro, on je sjajan karakter i veliki borac. Mislim da idem u pravom smeru, a ova pobeda je doprinela mom samopouzdanju", rekao je Nadal.

Njih dvojica će na teren izaći u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: