Vodič kroz Beograd za sve brucoše

Pre početka svoje prve godine na fakultetu, studenti bi svakako trebalo da se upoznaju sa gradom u koji dolaze. Beogradski brucoši od sada imaju novu priliku za otkrivanje prestonice na neobičan način.

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

12:42

Default images

Sredina septembra protiče uvek u znaku pripreme za početak nove akademske godine. Studenti stižu udomove, kreće upoznavanje sa kolegama, gradom i svime što će činiti njihov život u prestonici.

Iz želje da upoznavanje noviteta u studetskom životu učinimo još interesantnijim, BeoQuest će organizovati specijalne brucoške potrage. Prvo druženje je zakazano za nedelju, 21. septembar od 18h na trgu Nikole Pašića.

“Želja nam je da pored brucošijada i ostalih žurki koje se svake godine organizuju za novopečene studente, omogućimo mladima da kroz jednu drugačiju aktivnost započnu novu školsku godinu, zabave se, spoznaju svoje mogućnosti i istraže grad”, navode organizatori.

Brucoši, a i ostali studenti entuzijasti, imaće prilike da učestvuju u potragama koje će im otkiriti zanimljivosti Beograda ali takođe pružiti mogućnost da upoznaju nove kolege i prijatelje.

Prijavljivanje je obavezno i vrši se preko ove strane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: