Otvoren prvi Nespresso butik u Srbiji

Nakon ulaska na tržište kroz online prodaju Nespresso, globalno popularni brend kafe, otvorio je i prvo prodajno mesto u Srbiji!

Izvor: B92

Utorak, 18.12.2018.

13:30

Otvoren prvi Nespresso butik u Srbiji
Nespresso butik

Od danas, svi ljuibitelji kafe moći će da dožive pravo Nespresso iskustvo u butiku, u tržnom centru Delta City, u Beogradu.

Na licu mesta Nespresso stručnjaci predstaviće vam čitavu priču o kafi, o njenom poreklu i raznovrsnim aromatičnim notama, a mogu vam pripremiti i šoljicu kafe da degustirate.
Nespresso kapsule
Kako Nespresso bira samo vrhunska zrna, njegovu kafu karakterišu prefinjene arome koje se ogledaju kako u ukusu, tako i u primamljivim aromama, a posetioci će moći da biraju među 25 različitih ukusa, prema svom raspoloženju i senzibilitetu.

Nespresso

Doživi Nespresso
Nespresso je započeo svoju uspešnu priču sedamdesetih godina kada je mala espresso mašina pojednostavila proces pripreme vrhunske kafe kod kuće i izazvala pravu revoluciju. Od tada se brend proširio na čak 76 zemalja, a od sada je dostupan i u Srbiji.

Od samih početaka Nespresso je kontinuirano usavršavao čitavo iskustvo ispijanja kafe, a najvišim kvalitetom zrna, dizajnom i doživljajem koji nudi, oblikovao je i samu kulturu uživanja u ovom napitku, širom sveta.
Nespresso ukusi
Nespresso počiva na ekskluzivnoj selekciji najkvalitetnije zelene kafe, iz najboljih svetskih predela u kojima ova biljka raste, a karakteriše ga vrlo strog postupak selekcije zrna, zbog čega samo jedan do dva odsto kafe iz celog sveta zadovoljava ukus, aromu i merila kvaliteta ovog brenda.

Za više informacija posetite sajt www.nespresso.rs, a za savet ili pomoć oko Vašeg Nespresso iskustva, možete se osloniti i na podršku Nespresso call centra, putem broja telefona 0800 253 253.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: