"Mama, lemur je na tvojoj bebi"

U Tanganika parku u Godartu, Kanzasu, može se desiti da se nađete lice u lice sa kengurom, da vam žirafa jede iz ruke ili vam se lemur nastani na ramenu, piše na sajtu ovog parka. Ili u slučaju Endži Vajdener možete otkriti lemura na glavi svoje devetomesečne bebe...

Izvor: B92

Nedelja, 13.07.2014.

19:01

Default images

Dok je Endži pazila kako njena dvogodišnja deca hrane životinje, mali lemur je sebi našao zgodno mesto i krenuo da se igra igračkama njene bebe koja je spavala u kolicima. Ona ga nije spazila već joj je stranac skrenuo pažnju i to prvo smehom a potom rečima: "Mama, lemur je na tvojoj bebi".

"Bila sam u šoku ali čuvar vrta me je uverio da je bezbedno, pa smo moje starije ćerke i ja uzele da ga slikamo i smejemo se", rekla je Endži Vajdner, mama bebe sa slike za HuffPost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: