Imenovan odbor Oktobarskog salona

Skupština Beograda imenovala je 25. februara likovnog kritičara Dejana Đorića za predsednika Odbora Oktobarskog salona sa mandatom od četiri godine i četiri člana tog tela.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 25.02.2015.

16:08

Default images
Sa 55. Oktobarskog salona (Foto: Beta / Emil Vas)

Za članove Odbora Oktobarskog salona imenovani su vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra Beograda Ivona Jevtić i vizuelni umetnici Božidar Plazinić, Đorđe Stanojević i Nikola Božović.

Skupština Beograda razrešila je dužnosti dosadašnjeg predsednika Odbora salona Vladislava Šćepanovća i članove Nedu Knežević, Mišel Blanušu, Srđana Dileta Markovića i Miu David.

Šćepanović i bivši članovi Odbora Oktobarskog salona podneli su ostavke posle odluke Skupštine Beograda da ta manifestacija postane bijenalna.

Skupština Beograda razrešila je dužnosti članove Odbora Beogradskih muzičkih svečanosti BEMUS Biljanu Radovanović i Dubravku Jovičić koje su podnele ostavke, a umesto njih imenovane su novinarka Marina Stefanović i pijanista Miloš Pavlović.

-- Pročitajte i Oktobarski salon: Stvari koje su nestale --

Dužnosti je razrešena i članica Odbora međunarodne dečje manifestacije "Radost Evrope" Olivera Ježina, a umesto nje za člana je imenovan vršilac dužnosti direktora Dečjeg kulturnog centra Beograda Dragan Marić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: