Marvel i Dizni ponovo u Srbiji

Izdavačkoj kući "Evro-Ðunti" pošlo je za rukom da uskoro, posle 20 godina pauze, vrati u srpske knjižare licencna izdanja Diznija i Marvela.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 04.08.2012.

13:15

Default images

Ovaj izdavač je nedavno uspeo da postane ekskluzivni nosilac prava za književna izdanja kompanije ova dva svetski poznata brenda za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, saopštio je generalni direktor Novica Jevtić.

Prema rečima, Jevtića, nakon višegodišnjih pregovora, ovaj izdavač je stekao poverenje kompanije Dizni i na radost najmlađih, ali i čitalaca svih generacija, u knjižare, biblioteke i domove u punom sjaju i novom ruhu vratiće se proslavljeni Diznijevi i Marvelovi junaci.

Do ovogodišnjeg Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu, biće objavljeno desetak naslova iz čuvene Diznijeve edicije „Čudesan svet znanja“.

Reč je o 39 poučnih i bogato opremljenih enciklopedija, koje najmlađima u slici i reči otkrivaju raznolikost i nepoznanice sveta koji ih okružuje.

Među prvim Diznijevim naslovima „Evro-Ðunti“ će objaviti i „Moj prvi rečnik u slikama“, uz audio-izdanje, zatim „Knjige bajki“ s dogodovštinama Kralja lavova, Aladina, Alise u Zemlji čuda, kao i „Kratke priče“, koje će one najmlađe upoznati s Pajom Patkom, Pepeljugom, Petrom Panom i mnogim drugim junacima iz čuvene Diznijeve produkcije.

Dečake će naročito obradovati proslavljeni Marvelovi heroji, Spajdermen, Tor, Ajronmen, Iks-men...

Budući da je izdavačka kuća „Evro-Ðunti“ prepoznatljiva po kvalitetu svojih izdanja, Diznijeve knjige će, kao i sva ostala izdanja za decu, biti luksuzno opremljena prema najvišim književnim standardima.

ZAVIRITE U DIZNIJEVU FABRIKU SNOVA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: