Za sve su krivi Skorseze i Dikaprio: Kijanu Rivs prvi put u seriji

Glumac Kijanu Rivs prvi put će se oprobati u glavnoj ulozi u televizijskoj seriji.

Kultura

Izvor: B92, index.hr

Subota, 06.08.2022.

11:03

Za sve su krivi Skorseze i Dikaprio: Kijanu Rivs prvi put u seriji
Foto: Profimedia

Zajedno sa Martinom Skorsezeom i Leonardom Dikapriom, Rivs će biti izvršni producent nove Huluove serije "Đavo u belom gradu", koju je napisao producent Sem Šou, a režirao Tod Fild.

Zasnovana na istoimenom bestseleru, koji je napisao Erik Larson, nova serija govori o doktoru H.H. Holmsu, prevarantu i serijskom ubici koji je je svoje žrtve vrebao na Svetskom sajmu u Čikagu 1893. godine, kao i o Danijelu H. Burnhamu, arhitekti i urbanisti čiji će lik tumačiti upravo Kijanu Rivs.

Kijanu Rivs kao Betmen? "Ostvarenje sna"

U izjavi za People, predsednik Hulu Originalsa i ABC Entertainmenta Kreg Ervič rekao je da nova serija "govori o vrsti različitog pripovedanja sa jedinstveno uverljivim likovima i naprednim pričama kojima nastavljamo da težimo u svemu što radimo".

"Đavo u belom gradu" biće još jedna saradnja Skorsezea i Dikaprija, a nedavno smo pisali da planiraju da snime i šesti zajednički film.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: