Ista maska, novi glumci - stigao trejler za "Vrisak" VIDEO

Popularni horor "Vrisak" uskoro će dobiti još jedan nastavak, a Paramount je predstavio novi trejler koji pruža detaljniji uvid u to kako će izgledati peti deo filma koji je postao hit devedesetih.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 14.10.2021.

08:40

Ista maska, novi glumci - stigao trejler za
Foto: Profimedia

Na samom početku trejlera prikazana je scena koja podseća na onu koju smo gledali u prvom delu "Vriska" 1996. godine, ali umesto Dru Barimor ovog puta poziv dobija mlada glumica Džena Ortega.

Strašni lik ispod maske vrlo brzo onesposobljuje alarmni sistem, ulazi u kuću mlade devojke i zatim je ubija. U nastavku se pojavljuje nekoliko glumaca iz originalne postave, koji mlađoj ekipi objašnjavaju kakva ih opasnost čeka.

Stare uloge u petom nastavku repriziraju Kortni Koks, Nev Kempbel i Dejvid Arket. Pored njih u filmu će se pojaviti i Džek Kvid, Melisa Barera, Dilan Minet, Mejson Guding, Kajli Galner i drugi.

"Vrisak" u bioskop stiže 14. januara 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: