"Tražiće mi autograme, misliće da sam Tajson": Pogledajte transformaciju oskarovca FOTO

Snimanje biografskog filma o čuvenom bokseru Majku Tajsonu trebalo bi da počne ove godine, a otkriveno je ko će da igra glavnu ulogu. U pitanju je oskarovac Džejmi Foks.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 21.06.2020.

10:37

Foto: GettyImages/Leon Bennett/Stringer

U filmu će Foks glumiti Majka Tajsona i iz mlađih i iz starijih dana, pa nije ni čudo što pripreme za film traju već 6 godina. Kako je rekao u Instagram live razgovoru sa producentom Markom Birnbaumom, Foks vredno radi u prethodnih nekoliko meseci kako bi dostigao potrebnu fizičku spremnost. "Nije lako kada se rade biografije. Ponekad vam treba i do 20 godina da biste dobili konačan proizvod. Međutim, konačno smo krenuli da radimo", rekao je Foks. "Moja rutina uključuje 60 zgibova, 60 propadanja i 100 sklekova. Garantujem da će ljudi po ulicama da trče za mnom i da traže autograme, jer će da me pomešaju sa Tajsonom", našalio se glumac. On je podelio i fotografiju na kojoj se vide rezultati njegovog treninga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: