Tužna vest za fanove "Igre prestola": Ništa od poslednje sezone u 2018.

Sofi Tarner, glumica koja u "Igri prestola" tumači ulogu Sanse Stark, potvrdila je da spletke u Vesterosu ipak nećemo gledati sledeće godine, već da osma i poslednja sezona popularne serije stiže tek 2019. godine.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 09.12.2017.

10:55

Tužna vest za fanove
Foto: YouTube screenshot

Tarner je u intervjuu za Varajeti istakla da će poslednja sezona "Dark Phoenix" biti emitovana tek u novembru 2019. godine, a da je ona producent u svom sledećem filmu i da se raduje stvarima koje je čekaju u budućnosti.

Poslednja sezona imaće samo sedam epizoda, za razliku od prvih šest koje su imale po 10 epizoda, odnosno sedma sezona - sedam epizoda. Međutim, epizode osme sezone trajaće znatno duže, u proseku po 80-90 minuta.

Produkcija osme sezone počela je u oktobru, a već ranije su tvorci serije David Beniof i Den Vajs za Entertejnment vikli najavili da nameravaju da na poslednjoj sezoni rade godinu i po. Snimanje će trajati do kraja leta, nakon čega sledi postprodukcija. Zato nije moguće da sezona bude gotova do kraja 2018. godine.

Igra prestolja je trenutno najpopularnija HBO-ova serija dosad snimljena, a osvojila je Zlatni globus i 38 Emi nagrada, čime je postala najjagrađivanija serija u istoriji Emija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: