Bi-Bi-Si povukao seriju s glumcem optuženim za seksualno uznemiravanje

Britanska televizijska mreža Bi-Bi-Si saopštila je danas da će povući sa programa seriju u kojoj se pojavljuje glumac Ed Vestvik, kojeg je jedna glumica optužila za seksualno zlostavljanje.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

20:30

Bi-Bi-Si povukao seriju s glumcem optuženim za seksualno uznemiravanje
Foto: Gettyimages

Novi skandal u Holivudu: "Bio je snažan. Savladao me je i silovao"

"Postoje ozbiljne optužbe koje je Vestvik žestoko demantovao. Bi-Bi-Si ne donosi sud o tome, ali povlači seriju sa programa dok se ne reši taj slučaj", navela je uprava te mreže.

U pitanju je televijska serija "Ordeal by Innocence", adaptacija detektivskih romana spisateljice Agate Kristi, koja je snimana specijalno za Bi-Bi-Si i trebalo da bude emitovana pred kraj godine.

PROČITAJTE JOŠ: Novi skandal u Holivudu: "Bio je snažan. Savladao me je i silovao"

Bi-Bi-Si je dodao da je jedna nezavisna produkcijska kuća koja je snimila seriju "White Gold" koja se emituje na drugom programu saopštila da povlači seriju u kojoj glumi Vestvik.

Protiv 30-godišnjeg Vestvika otvorena je istraga u Los Anđelsu nakon što ga je glumica Kristina Koen optužila za silovanje. Britanski glumac je to žestoko demantovao rekavši da i ne poznaje tu glumicu.

Ta optužba se dogodila u svetlu afere seksualnog skandala u filmskoj industriji u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: