Toni Malabi i Suzana Santos Silva na Džez festivalu

Na predstojećem 31. Beogradskom džez festivalu nastupće dve zvezde avangardnog, improvizovanog i fri džeza - jedna sa američke i jedna sa evropske scene.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 02.10.2015.

17:57

Default images

Iz Amerike dolazi reprezentacija velikana ovog zvuka sa scene koju je okupio Toni Malabi, iz Njujorka u kome se oduvek pomeraju granice džez izraza.

Kao evropsku protivtežu, organizatori najavljuju portugalsku zvezdu u usponu - Susanu Santos Silvu, jednu od najšarmantnijih pojava evropske džez scene, naročito njenog umetnički slobodoumnog krila.

Oba sastava će nastupiti 29. oktobra u Domu omladine Beograda. Ulaznice su u prodaji preko Eventim mreže, po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara za oba koncerta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: