Morisi "bira ništa" umesto muzike

Britanski pevač Morisi ponovo je nagovestio da se bliži dan kada će se u potpunosti povući sa scene. Bivši frontmen benda "The Smiths" otkazao je više nastupa ove godine zbog zdravlja, a sada su se finansijski problemi isprečili nastavku turneje po Južnoj Americi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2013.

13:37

Default images

Morisi je u emotivnoj poruci obožavateljima na sajtu "True To You" rekao da je 2013. godina za njega bila godina "puna razočarenja i agonije" i naveo da je blizu odluke da "posao u muzičkoj industriji zameni umetnošću nerađenja ničega".

Legendarni pevač je istakao da je nakon otkazivanja 14 koncerata zbog trovanja hranom i još 22 u martu zbog raznih zdravstvenih problema sada i južnoamerička turneja "podvrgnuta eutanaziji" zbog novca.

"Žao mi je. Obavešten sam da zbog nedostatka sredstava turneja otpada. Lako je prodati karte, ali je očigledno teško prevesti ceo bend i ekipu od tačke F do tačke G", naveo je Morisi.

On je opisao poslednja dešavanja kao "poslednju od brojnih kapi koje prelivaju čašu" i dodao da će verovatno poželeti da odustane od daljih turneja, kao i da je "budućnost odjednom postala nedostupna, a njegova izvinjenja toliko česta da su besmislena".

"Ovo je kolosalan pad zavese. Očigledan zaključak zuri u mene iz ogledala. Otkazivanja i bolesti su isisali život iz svih nas i jedino razumno rešenje je da se posvetimo umetnosti nerađenja ničega", rekao je Morisi.

Inače, ovo je drugi put da Morisi govori o penziji u poslednja dva meseca - u junu je rekao da će se povući 2014. jer oseća "breme vremena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: