G.Milanovac: SNS tuži lidera lokalnog SPS

Opštinski odbor SNS u Gornjem Milanovcu najavio je da će zbog "gnusnih laži" tužiti predsednika odbora SPS Jovicu Carevića.

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2015.

10:36

Default images

SNS i SPS čine vladajuću koaliciju u Gornjem Milanovcu.

U saopštenju koje je potpisao predsednik odbora SNS-a Dejan Kovačević ističe se da se mora prekinuti "s višegodišnjom praksom koju pojedini socijalisti sprovode da lažima i prevarama varaju svoje sugrađane".

Naprednjaci su naveli da se Jovica Carević bahato ponaša i pozvali predsednika opštine Milisava Mirkovića da ga smeni sa funkcije direktora Javnog preduzeća za puteve.

Posebno ukazuju da je sada iz opštinskog budžeta odobreno 420.000 dinara za troškove sudskog spora koji je vodio Carevićev sin protiv preduzeća na čijem se čelu nalazi njegov otac.

Povod za tužbu je nedavna Carevićeva javna osuda napada aktivista SNS-a na odbornika Vladislava Vasića na proslavi mature. Tada je izbila opšta tuča kojoj je prisustvovalo najuže lokalno rukovodstvo SNS-a, koje je toga dana imalo, u istom objektu, izbornu skupštinu.

Naprednjaci tvrde da je Vasić bio "jako alkoholisan" i da se od nasilnika pravi žrtva zbog čega pozivaju nadležne državne organe da utvrde pravu istinu.

Carević je za agenciju Beta izjavio da su iznete neistine.

"Neka rade šta su naumili, a ja ću se zvanično oglasiti kada nadležni organi završe istragu povodom napada na odbornika koji nije naš član", rekao je Carević.

Odbornik Vasić je rekao da je to veče otišao u policiju i prijavio napad i da nije pio alkohol, niti je rađen alko-test.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: