Koalicija DS-DSS pobedila u Orašju

Na izborima za Savet Mesne zajednice Orašje u Velikoj Plani koalicija DS-DSS osvojila je svih 11 mandata, saopštio je danas Opštinski odbor DS u tom gradu.

Izvor: B92

Subota, 23.05.2015.

15:46

Default images

"Nakon prošlonedeljnog poraza na izborima za Prvu mesnu zajednicu, kada je koalicija DS-DSS osvoljila 12 mandata a SNS ništa, sada su i građani Velike Plane koji žive u Orašju jasno rekli da ne žele da Srpskoj naprednoj stranci daju priliku da uništi Veliku Planu", navode demokrate i podsećaju da SNS u Orašju nije osvojila nijedan mandat.

DS očekuje hitnu istragu zbog napada na dvoje aktivista te partije, kao i troje aktivista DS S, koje su, kako tvrde, pretukli "batinaši koje je u Velikoj Plani organizovala SNS".

"Pozivamo nadležne organe da hitno pokrenu istragu o prebijanjima naših aktivista, ali i o falsifikovanju potpisa za podršku listi Srpske napredne stranke i kupovinu glasova za SNS koncentratom i deterdžentom, jer su svi ovi incidenti uredno prijavljeni policiji", stoji u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je ranije danas da je više osoba privedeno i saslušano u vezi sa napadom na aktiviste DS-a i DS S-a, koji se pre nekoliko dana dogodio u Orašju kod Velike Plane, i da je predmet predat tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: