Preko vikenda porast vodostaja

Na dvadesetak reka u Srbiji, tokom vikedna očekuje se veći porast vodostaja, upozorio je Republički hidrometeorloški zavod (RHMZ).

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2015.

23:39

Default images
Foto: Thinkstock

Vodostaji će od 28. do 30. marta "biti u većem porastu i kretaće se iznad granica redovne odbrane od poplava", naveo je RHMZ na svom sajtu.

Povećanje vodostaja prognozirano je na Kolubari, Ljigu, Tamnavi , Ubu, Drini, Limu, Jadru, Zapadnoj i Južnoj Moravi sa pritokama, Jasenici kao i Kubršnici.

RHMZ je prognozirao da će doći do porasta vodostaja i na Crnici, Lepenici, Lugomiru, Resavi, Mlavi, Peku kao i na Timoku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: