Zapadni deo Srbije dobio struju

JP “Elektromreža Srbije“ je saopštilo da je uspostavljeno normalno snabdevanje električnom energijom Ljubovije, Loznice, Krupnja i Osečine.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2015.

21:15

Default images
freeimages.com

"Ekipe JP EMS su, uz velike napore i u teškim vremenskim uslovima, uspele da normalizuju snabdevanje električnom energijom u tom delu Srbije", ističe se u saopštenju.

Zbog teškog kvara u četvrtak uveče su bez električne energije ostali Loznica, Osečina, Krupanj i Ljubovija, saopštilo je JP “Elektromreža Srbije“.

Ispadanje 110 kilovoltnih dalekovoda između Hidroelektrane “Zvornik“ i Trafostanica Loznica i Osečina prouzrokovalo je nestanak struje.

U saoštenju se navodi da je između HE "Zvornik" i TS "Loznica" i HE "Zvornik" i TS "Osečina" došlo do poremećaja u radu prenosnog sistema u regionu Zvornika, zbog čega su bez napajanja električnom energijom ostali četiri grada na zapadu Srbije.

Ekipe JP EMS su na terenu i čine sve da se snabdevanje električnom energijom u tom delu Srbije što pre normalizuje, mada se ne može dati procena kada će se to desiti, jer napore otežavaju veoma loši vremenski uslovi i mokar i težak sneg koji intenzivno pada, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: