Vučić sa predstavnicima Srba

Premijer Aleksandar Vučić sastao se večeras u Zagrebu sa predstavnicima Srba u Hrvatskoj, čime završava posetu hrvatskoj prestonici.

Izvor: B92

Nedelja, 15.02.2015.

18:50

Default images
Foto: Tanjug

Vučić je u Zagrebu prisustvovao inauguraciji predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Vučić razgovara sa mitropolitom zagrebačko-ljubljanskim Porfirijem, predstavnicima i predsednikom Srpskog nacionalnog veća Miloradom Pupovcem i sa drugim predstavicima srpske dijaspore.

Premijer je uoči inauguracije prisustvovao Svetoj arhijerejskoj liturgiji u Sabornom hramu Preobraženja gospodnjeg koji je služio mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije, a zatim je imao sastanak sa mitropolitom Porfirijem i Pupovcem.

Vučić je nakon inauguracije imao odvojene sastanke sa šefom diplomatije Hrvatske Vesnom Pusić, premijerom Zoranom Milanovićem i predsednicom Hrvatske Grabar Kitarović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: