Ubijen mladić u Podgorici

Podgoričanin Igor Milošević (19) je ubijen, dok je bivši kik-bokser i MMA borac Mirko Vlahović ranjen u pucnjavi koja se nešto iza 3h dogodila u Podgorici.

Izvor: B92, vijesti.me

Nedelja, 23.11.2014.

13:38

Default images

Pucnjava se dogodila u jednom lokalu, a policija je uhapsila Boža Vujisića (19), koji se sumnjiči da je ispalio metak i njime ranio Vlahovića, a potom je zrno slučajno pogodilo i usmrtilo njegovog rođaka Miloševića.

Tragedija se dogodila zbog krajnje bizarnog povoda - Vujisić i Milošević su sa drugovima bili zajedno u lokalu, a svađa je nastala oko plaćanja računa.

"Vijestima" je u policiji rečeno da je konobar lokala pozvao Vlahovića, koji radi kao obezbeđenje, da interveniše.

Tada je nastala svađa oko toga hoće li se platiti račun, a onda je u jednom trenutku Vujisić izvadio pištolj i ispalio metak ka Vlahoviću. Metak je kik-bokseru prošao kroz vilicu, a onda je to zrno proletjelo i pogodilo u grudi Miloševića, pišu Vijesti.

Policija je tokom noći i jutra privela brojne svedoke tragedije, a uzimaju se izjave da bi se utvrdile sve okolnosti, koje su dovele do ubistva i pokušaja ubistva.

"Vijestima" je rečeno da ranjeni Vlahović nije životno ugrožen. Nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Podgorici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: