Kuršumlija: Čoveka zatrpala drva

Desimir M. iz okoline Kuršumlije poginuo je kada je pao sa traktora, nakon čega su se na njega sručila drva koja su prevozili.

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2014.

16:15

Default images

Desimir M. (60) iz kuršumlijskog sela Mrče je poginuo, a njegov sin Rade M. (32) zadobio je teške telesne povrede nakon što su se u šumi prevrnuli traktorom, potvrđeno je u kuršumlijskoj Hitnoj medicinskoj službi.

Lekari Hitne medicinske službe u Kuršumliji na lice mesta su izašli na poziv šumara koji je sasvim slučajno primetio nesreću i odmah alarmirao policiji u lekare.

Rade M. je krećući se niz nagib na putu, izgubio kontrolu nad vozilom, pri čemu je njegov otac Desimir M. pao sa traktora na put, a ogrevna drva pala su preko njega i zatrpala ga, kažu u kuršumlijskoj hitnoj službi.

Lekari te službe mogli su samo da konstatuju smrt Desimira.M koji nije davao nikakve znake života,. Njegov sin je, sa teškim povredama, kolima hitne pomoći prebačen u Opštu bolnicu ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: