Dačić: Jeremiću bliži SPS nego DS

Premijer Ivica Dačić nije razgovarao s predsedavajućim Skupštine UN i nekadašnjim članom DS-a Vukom Jeremićem o njegovom eventualnom angažovanju u SPS.

Izvor: B92

Utorak, 24.09.2013.

22:50

Default images

Dačić je objasnio da je lična odluka samog Jermića da li će pristupiti socijalistima, ali je istakao da je ta partija uvek podržavala njegov rad kao ministra spoljnih poslova.

"Nije se on nudio da dođe u SPS, ali ajde sada da ja javno kažem politika koju je on zastupao svih ovih godina je uvek bila bliža SPS nego DS, zato je tako i prošao u DS. za njega bi bilo najbolje da je u SPS zato što je to kompatibilno sa njegovom politikom", rekao je premijer Srbije i lider Socijalističke partije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: