Autoprevoznici prete blokadama

Autoprevoznici nastavljaju štrajkove širom Srbije zbog malih cena prevoza i loših uslova rada.

Izvor: B92

Sreda, 03.07.2013.

09:22

Default images

Od juče je blokiran i ulaz i izlaz u luku Dunav Pančevo, a odbornik Udruženja autoprevoznika Srbije Mile Popović za B92 kaže da autoprevoznici odgovor od nadležnog ministarstva očekuju da dobiju do podneva, a ukoliko ga ne dobiju, ne isključuju blokadu puteva.

"Naši zahtevi su da nam država odredi jedinstvenu cenu prevoza. Štrajk u Pančevu se održava u luci Dunav-Pančevo, gde su blokirani izlazi i ulazi u luku Dunav. Štrajk se proširio na celu Vojvodinu i Srbiju. U pojedinim gradovima, to jest u Zrenjaninu i Novom Sadu, Obrenovcu, Rumi, Pančevu, takođe se održavaju štrajkovi", kazao je Popović i dodao da će autoprevoznici stupiti u generalni štrajk ukoliko se njihovi uslovi ne ispune kao i da će se ići na blokadu puteva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: