SPO i SNS partneri u Trsteniku

U Trsteniku je danas potpisan sporazum o strateškom partnerstvu Srpske napredne stranke i Srpskog pokreta obnove.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.06.2013.

19:24

Default images

Sporazum predviđa zajedničko delovanje u Skupštini opštine Trstenik i promovisanje zajedničkog programa za oporavak te opštine.

Potpisivanju sporazuma, u kome se navodi da će dve stranke uspostaviti saradnju u cilju stvaranja boljih uslova za život i razvoj u opštini Trstenik, prisustvovali su potpredsednici SNS Bratislav Gašić i SPO Aleksandar Jugović.

Obraćajući se članovima i simpatizarima ovih partija, Gašić je rekao da je ovo trenutak zajedničkog zbližavanja stranaka koje dele zajednička ubeđenja i programska načela, istakavši da bi u Srbiji trebalo da se ujedine sve pozitivne snage kako bi građanima bilo bolje.

“Uspeli smo da za godinu dana zaustavimo jedno veliko propadanje i želimo da u narednom periodu sve potencijale iskoristimo za privredni preporod”, kazao je Gašić, izrazivši očekivanje da će Srbija 28. juna dobiti datum za početak pregovora o članstvu u EU.

Jugović je rekao Tanjugu da je sa naprednjacima razgovarao o potpisivanju strateških sporazuma u još četiri lokalne samouprave, istakavši da obe partije na isti način gledaju u budućnost.

“Mi smo se godinama unazad zalagali za promenu kosovske politike, borbu protiv korupcije, ulazak Srbije u EU i taj program najbolje sprovodi stožer vladajuće koalicije Srpska napredna stranka i čini mi se da je to prva partija koja je na vlasti, a koja sprovodi program koji je u interesu građana”, zaključio je Jugović.

Podsetimo, SPO je sa SNS u koaliciji u Zaječaru, gde se u nedelju održavaju lokalni izbori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: