Prve Uskršnje čestitke

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić čestitali su Uskrs vernicima i predstavnicima Srpske pravoslavne crkve.

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2013.

18:20

Default images

"Želim vam da predstojeće dane najvećeg hrišćanskog praznika provedete u slozi, uzajamnom razumevanju, uvažavanju i miru", poručio je Pajtić u čestitki poglavarima, sveštenstvu i vernicima koji Uskrs proslavljaju 5. maja.

Uskrs je čestitao pokrajinski sekretar za propise, upravu i nacionalne zajednice Andor Deli koji je naveo da ove godine taj prznik "slavimo nadahnuti jubilejom Milanskog edikta, koji simbolizuje jedinstvo svih hrišćana".

"Vaskrs je slavljenje pobede života nad smrću i zato nam daje snagu da istrajemo na hristovom putu ljubavi, istine i pravd", naveo je Deli.

Muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić je crkvenim velikodostojnicima i pravoslavnim vernicima poželeo da Uskrs provedu i obeleže u radosti, miru i blagostanju.

"Molim Uzvišenog Stvoritelja da Vam daruje zdravlje, sreću i svako dobro", navodi se u Jusufspahićevoj čestitki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: