Dinkić: Ne opterećujem se izborima

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić kaže da nema vremena za priče o novim izborima u Srbiji i da od njegove stranke u tom smislu ništa ne zavisi.

Izvor: B92

Subota, 02.02.2013.

13:35

Default images

"Oni koji nemaju preča posla, neka pričaju o izborima", istakao je Dinkić u izjavi datoj novinarima posle obilaska pogona kompanije Tigar u Pirotu.

"Od moje stranke ništa od toga ne zavisi tako da se ne opterećujem time", naglasio je Dinkić.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku najvažnije je ljudima obezbediti posao, plate i sigurnu budućnost, zbog čega on svakog dana radi na tome i obilazi sve delove Srbije, a tako će, kako je naglasio, nastaviti i u buduće.

Na pitanje novinara da prokomentariše pisanje tabloida o povezanosti članova kabineta premijera Ivice Dačića sa Šarićevim klanom, Dinkić je rekao da takve priče nisu dobre i da te stvari moraju da se reše.

"Nadam se da će se pokazati da je naš vlada izuzetno snažna i da ima uvek odgovore na sva pitanja, uključujući i ovo", zaključio je Dinkić.

Kako B92 nezvanično saznaje sastanak predsedništva SNS biće održan najverovatnije u ponedeljak, a jedna od tema mogli bi biti i vanredni parlamentarni izbori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: