Kako izgleda parkiranje u Leskovcu

U Leskovcu ispred zgrade Osmospratnice, gde su smeštene gradske uprave i inspekcije, možete da parkirate automobil kad god želite, ali ne i da odete.

Izvor: B92

Subota, 26.01.2013.

12:58

Default images

Ispred Osmospratnice službenici i građani parkiraju automobile na obeleženim i neobeleženim mestima ali i po sredini kolovoza, zbog čega vozila budu blokirana i više sati.

Leskovački vozači, pripadaju grupi najspretnijih, jer na platou od dva ara uspevaju da parkiraju 50 i više automobila. Parkirani automobili su poređani kao pod konac, a problem nastaje prilikom odlaska. Tada postoje dve mogućnosti, da preko gradskog parka dođete do ulice ili da strpljivo čekate vozače koji su stali iza vas.

Pored vozača problem imaju i pešaci koji moraju da se provlače između autmobila kako bi ušli u gradski uslužni centar ili u neku od gradskih uprava i inspekcija.

Ispred zgrade Osmospratnice gde su smeštene sve gradske inspekcije, nepropisno parkiranje traje mesecima. Načelnik Uprave za urbanizam i stambeno komunalne poslove Žikica Stojanović kaže da je lokalna samouprava odlučila da reši problem.

Na paltou postoje i uredno obeležena parking mesta, ali vozači ih izbegavaju jer na njima mogu da ostanu najduže zarobljeni. Probijajući se između automobila svakog dana u Osmospratnicu uđe oko 10.000 Leskovčana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: