SNS:Sramna opstrukcija u Novom Sadu

SNS je osudila "sramnu opstrukciju u Skupštini Novog Sada koju zajednički sprovode DS i SRS, u želji da sačuvaju Igora Pavličića na mestu gradonačelnika".

Izvor: B92

Sreda, 12.09.2012.

15:12

Default images

"Neverovatno je da demokrate i radikali sladostrasno brane svoje privilegije ne priznajući demokratsku volju građana i odbornika Skupštine grada Novog Sada. Danas je potpuno jasno da postoji koalicija protiv promena u Srbiji koju čine demokrate i njihovi sateliti, predvođeni radikalima", navodi se u saopštenju.

SNS je dodala da će, bez obzira na sve, nastaviti da se bori za promene, da će pobediti korupciju i pokazati da Novi Sad i Srbija žele i mogu mnogo bolje.

Sednica Skupštine grada Novog Sada, na čijem dnevnom redu je predlog za smenu čelnika tog grada, više puta je prekidana zbog toga što su
se u sali našli pripadnici stranačkih obezbeđenja.


Iako je sednica skupštine počela danas pre podne, još nije počeo rad po dnevnom redu, već su odbornici vreme koristili za reklamiranje povrede poslovnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: