Bez problema sprovedeni do Arene

Srpska policija je navijače iz Hrvatske dočekivala na naplatnoj rampi u Šimanovcima i odatle ih sprovodila do Beogradske arene.

Izvor: B92

Petak, 27.01.2012.

19:11

Default images

Navijači koji su dolazili privatnim automobilima bili su dužni da se identifikuju i oni su uz policijsku pratnju sprovođeni do Arene, gde je jedan parking bio odvojen samo za njih.

Kako javlja reporter Tanjuga, u Šimanovcima su dočekivani i navijači Srbije iz Vukovara i drugih hrvatskih gradova, ali oni nisu pod pratnjom išli do dvorane.

Na auto-putu od Šimanovaca do Arene raspoređene su policijske snage, a posebno su brojne na nadvožnjacima i raskrsnicama.

Bez obzira na značaj utakmice, bilo je i onih koji su dolazili zbog posla i koje utakmica uopšte ne interesuje, kao i onih čiji razlog dolaska je ljubav.

"Kakva utakmica? Idem kod devojke u Zemun. Možda ćemo malo pogledati televizijski prenos", rekao je Tanjugu jedan hrvatski državljanin koji je doputovao iz Osijeka.

Policija je detaljno pregledala nekoliko automobila za koje je imala potvrdu da su u njima vođe navijačkih grupa iz Hrvatske.

Svi navijači su bez problema prihvatili savete policajaca, svesni da je utakmica visokog rizika.

Meč polufinala prvenstva Evrope između Srbije i Hrvatske počinje u 20.15 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: