Crnogorska štampa: Kraj farse

"Pobjeda" objavila: "Kraj farse duge 15 godina", "Vijesti" izašle s naslovom "Stižu ga bosanske mrtve duše", a "Dan" konstatovao da je Mladić uhapšen.

Izvor: B92

Petak, 27.05.2011.

10:27

Default images

Tri podgorička dnevna lista, "Pobjeda", "Vijesti" i "Dan", posvetila su veliki prostor informacijama o hapšenju vojnog lidera bosanskih Srba Ratka Mladića.

Pored informacija o hapšenju i reakcijama, objavljenim na dve pune stranice, "Dan" objavljuje i reportažu iz rodnog sela Mladića, pod naslovom "Zavičaj tihuje i strahuje".

Prema navodima u listu "Dan", u Kalinoviku, kao i u Mladićevom selu Božanovići, "svuda je ista reakcija, srdžba i bes, na licima prolaznika se čita ogorčenje".

List "Vijesti" je uz informacije o hapšenju Mladića, objavio više fotografija sa kolonama izbeglica u Bosni, kao i sa sahrane srebreničkih žrtava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: